Vanaf €30,- gratis verzending NL.
Selecteer een pagina
Aanbieding

Lille Vilde siliconen bib Flower Bunny Blossom

9.60

Siliconen, BPA-vrij
20 cm x 30 cm

Beschikbaar via nabestelling

Categorie:

Beschrijving

Deze mooie Lille Vilde siliconen bib, ofwel slab, Flower Bunny Blossom komt uit de bosdierenserie. Deze slab heeft de afbeelding van een superschattig konijntje!

Eten kan soms zo’n knoeiboel zijn, dat weten alle mama’s. Heb je je kindje net aangekleed, gaat er weer eten over de kleertjes. En dan kun je soms weer opnieuw beginnen met aankleden. Daarom is een slabbetje erg handig. Een siliconen slab is nóg handiger, want die zorgt er ook voor dat de kleding van je kindje niet nat wordt.

Deze mooie slabbetjes van Lille Vilde zij niet alleen heel praktisch, maar ook comfortabel. Doordat het gemaakt is van siliconen, is de slab zacht en flexibel. Je kunt de slab ook gewoon in de vaatwasser doen. En tussen twee maaltijden door maak je even schoon met een natte doek. Zo kun je hem meteen weer gebruiken tijdens de volgende maaltijd.

Heb je ook onze handige sippy lids al gezien? Dit is een siliconen deksel die je op een drinkbeker of glas doet (wel dik glas). Zo kun je een beker omtoveren in een tuitbeker. Het is gemaakt van hetzelfde materiaal als de slabbetjes. En ze kunnen ook in de vaatwasser.

De afmetingen zijn 20 x 30 cm en de kleur is roze. Hij is gemaakt van medical food grade siliconen, helemaal veilig dus.

Eet je kindje altijd goed en smult het van alles wat je hem of haar voorschotelt? Dan heb je mazzel! Niet elk kind is een makkelijke eter. Hier hebben wij bij Bamboeloe ervaring mee…. helaas. Bij sommige kindjes helpt het om de maaltijd op te leuken met mooie spulletjes, zodat je bijvoorbeeld de nadruk legt op het stekelvarken van het slabbetje. Er zijn ook op internet vele tips te vinden. Kijk maar eens op Mamaplaats. Misschien zit er een tip tussen die werkt.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lille Vilde siliconen bib Flower Bunny Blossom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.