Vanaf €30,- gratis verzending NL.
Selecteer een pagina
Papercrib, de duurzame babywieg van karton

Papercrib, de duurzame babywieg van karton

Psst....! Papercrib is een duurzame babywieg van karton! En wij van Bamboeloe zijn er helemaal fan van. Voordat ik hierover vertel, wil ik eerst vertellen wat de aanleiding is van deze blog. Het begint allemaal met zwanger worden, want als je zwanger bent, heb je heel...

Lees meer
Suiker & kinderen

Suiker & kinderen

Afgelopen maandag ging ik samen met mijn oudste zoon Vincent (3) langs de deuren voor Sint Maarten. Hij had op het kinderdagverblijf een lampion gemaakt en liedjes geoefend. Het was koud en regende flink, maar dat mocht de pret niet drukken. Mijn voornemen was om maar...

Lees meer
Plastic

Plastic

De laatste tijd raakt er steeds meer bekend over het gevaar van microplastics. Plastic is niet biologisch afbreekbaar, dus blijft bijna altijd aanwezig. Het breekt slechts in kleine stukjes. Met microplastics worden kleine stukjes plastic van minder dan 5 mm bedoeld....

Lees meer
Bewust leven

Bewust leven

Wat waren we blij toen ik eindelijk zwanger was! Een lang gekoesterde wens kwam uit. Nu ben ik een trotse moeder van twee zoons. In de periode voorafgaand aan mijn eerste zwangerschap heb ik mij vaak afgevraagd waarom het nou toch niet lukte om zwanger te worden....

Lees meer