Vanaf €30,- gratis verzending NL.
Selecteer een pagina

Psst….! Papercrib is een duurzame babywieg van karton! En wij van Bamboeloe zijn er helemaal fan van. Voordat ik hierover vertel, wil ik eerst vertellen wat de aanleiding is van deze blog.

Het begint allemaal met zwanger worden, want als je zwanger bent, heb je heel veel spullen nodig. Ik weet niet hoe het bij jullie ging, maar mijn eerste gedachte ging vooral naar het kopen van die superschattige babykleertjes. Daar was ik dan ook vooral in het begin veel mee bezig. En om eerlijk te zijn, had ik al babykleertjes in huis voordat ik zwanger was. Achteraf bezien best wel zonde, want die kleertjes hebben onze kinderen echt nooit aan gehad. Het was ook niet slim om meisjeskleertjes te kopen toen ik nog helemaal niet zwanger was. We hebben twee jongens, dus die kleertjes hebben we gedoneerd aan Stichting Babyspullen.

Naast babykleding heb je nog veel meer spullen nodig. Een babykamer, babybadje, hydrofiele luiers et cetera. Maar je hebt ook een babywieg nodig, want daar zal de baby vooral de eerste paar maanden in slapen. Een babywieg is klein, past makkelijk naast je bed en biedt de baby geborgenheid vanwege het kleine formaat. En daar wil ik het nou juist over hebben. Je koopt een babywieg dus voor maar een heel korte periode. Soms maar voor 3 maanden en daarna is de babywieg overbodig. Wij van Bamboeloe vinden dat zonde, want wij houden er van om duurzaam met spullen om te gaan. Dit is ook de reden waarom wij de verhuur van een Co-sleeper Next2me van Chicco via onze webshop aanbieden. Door een babywieg te huren, kun je bewust om gaan met gebruiksartikelen. Op de website Duurzaam leven vind je nog meer tips over duurzaamheid.

In het kader van duurzaamheid is het huren van een babywieg een goede optie, net als het tweedehands kopen van een babywieg. Alleen niet iedereen houdt er van om gebruikte spullen te gebruiken voor de baby. En daar is een geweldige oplossing voor gekomen, want er bestaat een zogeheten Papercrib babywieg! Dat is een babywieg volledig gemaakt van karton. Hoe duurzaam is dat?! En hij is ook nog eens superstevig, want je kunt er zelfs in staan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, maar het geeft wel aan hoe stevig deze babywieg is. En je kunt de wieg gewoon met een doekje afnemen. In deze kartonnen babywieg past een standaard matras, want de babywieg heeft de gebruikelijke wiegafmetingen. En de babywieg is ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wat een geweldig product is de Papercrib. Bamboeloe is helemaal fan!